Oct 23, 2012

TheBodyShop Madagascar Vanilla Flower Body Mist

Hello cantiks ;)
How are you? ^^ Semoga baik-baik semua yah... ;)

Kali ini mau sedikit (p)review byang beda dari biasanya ;) Hihi... Yup yup... NEW VARIANT from The Body Shop. *dancing*
Aku jatuh cinta sama yang namanya wewangian sejak jaman baheula. Biasanya kusalurkan dari hobi masang aromatherapy di kamar ajah (sama beli parfum, body mist, cologne *ditabok*). LOL
Pokoknya pada dasarnya aku cinta lah sama wewangian~ Mulai floral, fruity, woody, herb dll~ Hihi...
SUDAH. Hentikan lanturanku. >__<

Bagi yang sering cek web TBSI, mungkin ada yang lihat ini (kotak merah):



Oct 16, 2012

A little info

Hallo beauties ;)
Apa kabar semuanya? :D Semoga semuanya baik-baik aja yah :)
Ini aku mau berbagi sedikit info yang sangat menyenangkan. ^_^

Tau Nature Republic kan? Yang pada sudah beli Cosmopolitan September demi freebies Nature Republic-nya siapa hayo? Ayo angkat tangan~ *angkat tangan sendiri*
Nih, buat cantik-cantik yang ada di Surabaya (dan sekitarnya), Nature Republic ternyata sudah ada di kota pahlawan ini sejak sekitar 3 bulan yang lalu. LHO?! BA nya malah bilang "kita yang pertama buka" Nah lo >_<

Di situ tadi aku sempat jalan-jalan. Maunya sih liat-liat konter etude house sama silky girl di matahari Tunjungan Plaza. Waktu jalan melengang masuk ke matahari dengan pedenya mataku tertuju pada satu titik (etude house) terus waktu noleh dikiitt, aku KAGET BANGET. Lha kok ada tenant Nature Republic di sono??? 


Oct 5, 2012

This or That?


Hallo guys~ =D
I was tagged by Lalaa about 'This or That' *thanks pretty*, and this is my answer ;)



MAKE UP:

Blush or Bronzer? Blush
Lipgloss or Lipstick? Lipgloss
Chapstick or Lipbalm? Lipbalm
Matte or Sparkle eye shadow? Matte
Gel,Liquid,Cream, or Pencil eyeline? Pencil (newbie >.<)
Foundation or Concealer? Concealer
Neutral or Statement Eyes? Neutral
Liquid or Powder Foundation? Liquid
Winged or Rimmed Liner? Winged
Pressed or Loose Shadows? Pressed

NAILS:

Neon,Pastels or Glitter Nail? Neon
Long or Short? Long
Acrylic or Natural? Natural
Matte or Shiny? Shiny
Go For Manicures or Manicure yourself? Manicure myself

BODY:

Perfume or Body Splash? Perfume
Lotion or Body Butter? Lotion
Body Wash or Soap? Body Wash
Fruity or Flowery Scents?  FLowery
Natural or Synthetic products? Natural

FASHION:

Jeans or Sweat Pants? Jeans
Long Sleeve or Short? Short Sleeve
Dresses or Skirts? Both
Stripes or Plaid? Plaid
Tunics or Tshirts? Tshirts
Flip flops or Sandals? Sandals
Scarves or Hats? Scarves
Studs or Dangling Earrings? Studs
Necklace or Bracelets? Necklace
Heels or Flats? Flats (Of course =p)
Jacket or Hoodie? Both

HAIR:

Curly or Straight? Curly
Bun or Ponytail? Bun
Bobby pins or Butterfly clips? Bobby pins
Hair Spray or Gel? Hair spray
Long or Short? Long
Light or Dark? Dark
Side Sweep bangs or Full Bangs? Side sweep

RANDOM:

Rain or Shine? Shine
Summer or Winter? Summer
Chocolate or Vanilla? both
Pool or Beach? Beach
Mall or Online Shopping? Both
Coke or Pepsi? None
Donuts or Pastry? Both



And now I tag these girls:
Roma and Macchi (i want both of you =p) 


It is totally just for fun and thanks for reading this :p
Have a great weekend, lovely~