Jan 31, 2013

Etude House I Need You Green Tea Mask Sheet

Hello lovelies~
Since i love green tea so much, i love this mask sheet too! 

Etude House I need You mask sheet series.
Ada 7 macam. Green tea, aloe, lemon, pearl extract, pomegranate, red ginseng, royal jelly.

This is mine~ Green tea~ <3 Come with green colour package. <3


Kemasan belakangnya~ Sorry for blurry pict T_T



Another pict taken from google


Etude House Green Tea Mask contains green tea extracts that soothes and comforts stressed and fatigued skin. Has a tension fit design for improved facial adhesion and comfort. If you or your skin needs a break, lay back and let this mask do its work on you. It’s not only relaxing for the skin but for the body and soul.

  • Suitable for: Stressed or fatigued skin, those who want a spa-like feel after a long day of work, those who want to replenish their skin and revitalize while providing skin a soothing treatment. 


How is it beneficial? 
Green tea also contains Vitamin B and Vitamin C. An adequate amount of Vitamin B, especially B12 is key for skin regeneration. Vitamin C is essential in the production of collagen, a protein which enhances the firmness of skin and helps your skin repair itself.


Aku pakai masker ini waktu tidur siang (60 menit'an) :p Dibantu mama untuk meletakkannya di wajahku~ Hihi...
Ini dia isinya. Essencenya lumyana banyak loh. :) Kalau setelah dibuka dan diambil mask sheetnya, masih ada essence tersisa di kemasannya :D 23ml~ Sayangnya setelah dipakai agak terasa lengket sisa essence di wajah. :(
Tapi bikin wajah aku kenyal dan membantu meredakan kemerahan karena jerawat. Ngga hilang tapi menjadi pudar~ <3~ <3 Love love love~
Baunya super nice!~ Super love~ :D
Sayangnya, mask sheetnya kurang besar untuk wajahku. Sekali lagi, wajahku. Lol. :p



Ini aku kalau ngga salah beli di counter etude. Lupa berapa harganya T_T Sudah lama banget T_T sekitar 30ribu kalau ngga salah >_<


Kesimpulan : 

Pros:
* Super nice green tea scent and extract! LOVE!
* Tea tree and peppermint extract. Super LOVE! All my face ingredients here~
* A LOT of essence
* Reduce my redness
* Bikin kulit segar

Conts: 
* A lil bit pricey if you buy this in counter (+-IDR30000) when the real price in Korea is KRW1.000 (+-IDR 9500) Solution? Buy online. (+- IDR14.000)
* Sticky feeling after. T_T

Repurchase?
BIG YES~

That's all :) Sorry, lack of pict T_T 
Till next post dear~

Love,
post signature
 post signature

PS : I'll go to Bali tomorrow untill Sunday. Any recommendation place? Sekitar Denpasar aja~ :p Please leave at comment. Thank you *big hug*


18 comments:

  1. Hi, I'm dyin to get a new mask sheet trus liat ini di blog kamu ^^ membantu sekali, makasih udah main ke blog aku ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi... Ayo dicobaaa :D Aku suka sama ini masker <3 <3
      My pleasure :)

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you! <3 Hihihi... This mask is great for me :D

      Delete
  3. very good review! would you like to follow each other? let me know!

    ReplyDelete
  4. Such a great post! Like it! : )

    ReplyDelete
  5. Aku juga nyoba masker Etude House I need You, yang Pearl Extract!...Setuju sama sticky feeling kelar pake masker ini..

    O ya,
    Makasih sab udah mampir tadi trus dropping komen di blog ku. salam kenal aja...
    I'm your 100th follower of your blog ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai haiii~ :) Stickynyaaa T_T Huhuhu... padahal suka skaliiii...
      Salam kenal juga :)

      Delete
  6. #LOL kurang besar untuk wajahmu...
    Aku gag bisa sambil santai sih kalo maskeran, maunya sambil nonton, ngemil, etc. Jadi jarang suka yg modelnya sheet. Tapi menggoda nih kalo bisa ngurangin kemerahan.
    http://hanaiyzm.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya loh kak T_T Kurang gede.... #tabokwajahsendiri :p
      Hihihi.... Kalau sheet musti sambil leyeh2 supaya ngga jatoh si sheetnya~ :p Kalau sambil nonton TV dan ngemil enak yang oles-oles kak :p Hihihihi...
      Ayo dicobaaaa :)

      Delete
  7. ke nuris! nuris nuris >__<
    pork ribs nya enak beudd~ (pake beud beud) hhahah XD agak mahal sih sekitar 100.000.. tp makan bagi 3 klo cuma cemal cemil sih kenyang :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyaa~ Makasih sarannya :* Aku cuma berkutat di daerah Denpasar aja waktu itu.. Hihi... Maklum cuma weekend dan lagi sakit T_T

      Delete
  8. aku baru nyoba yg masker rasa madu / honey milik etudehouse ,, efek dikulit bagus kog , lembab, walaupun masker topengnya agak kebesaran dimuka tapi tetep mersakan khasiatnya ,, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi.. Emang sip berarti~ Di aku kekecilan >3<

      Delete

Please leave your comment here.
Thank you :)