Feb 28, 2013

Valentine FOTD :*

Hello how are you all pretty girls and handsome boys in this world (just in case if you, yes you, ar a boy :p)

Valentine sudah lewat dari 2 minggu tapi belum ucapin dan 'pamer'in nih T_T
so Happy super belated valentine!! *muach*

Valentine kali ini berkesan juga di hati :) 
Diriku dan pacar ngga ngrayain tanggal 14 tapi pas tanggal 15nya. 
Kenapa? Mas pacar sibuk. :D 
lol.

Ngedate dengan pacar tentu dandan manis dong yaaaa (ngga berani deh bilang cantik. ngga se-pede ituuuu :p). Hohoho... Apalagi anggap saja ini salah satu momen spesial kita berdua ( selain ultah dia, ultahku dan hari jadi :p)

Inilah penampilanku di saat kencan dengan pacar. Waduh tolong jangan ditanya adonan karena bener-bener lupa T_T Huhuhu...
Cute eh? #SLAP
LOL

Me and my love <3
Ini di mobil otw ke Ciputra World. Kita pilih Ciputra World karna film dan studio yang mau kita tonton ada di situ :p Yesss, untuk pertama kalinya setelah sekian lama ada premiere kita nonton di situ. Lol. Nonton Sylvester Stallone. One of my fave actor :D >////<

Our tickets

Setelah kedinginan (meski sudah pakai selimut) saat nonton, kita dinner karena emang sudah jam makan malam juga :D Dan pilihan jatuh kepada..... BENTOYA :D
Our drinks. Green tea and ice sweet tea

Yang kurindu dari bentoya adalah ini :
MY CHAWANMUSHI! Oh i like thisssss <3

And the epic one is i finally have a super cute teddy bear!!! OH GOSH >.<
That's me with my super cute teddy bear name KIM. Why? Because it is unisex. LOL.

That's all...

I hope you had a beautiful valentine day too <# :*

Keep pretty
and
God Bless!! :* ^^v

Love,
Sabrina 


Feb 24, 2013

Bali Alus Lavender Traditional Spa Essential Scrub

Oh hi every beautiful ladies and handsome mister out there~ lol
How are you?? :D
I try to write this review in english. I'm so sorry if you find a LOT OF misspelling and mistakes here and there. YOU CAN comment where i do the mistakes and i'll change them. Thank you :*

This is my HG body scrub so far. I loooovvveee this scrub!
Why?
First of all, this is a local product and has various scent. I have green tea and lavender. 
Both are my fave scent! I couldn't decide so i chose both! Lalala :p

This is it~
Lavender Bali Alus Traditional Spa Essential Scrub with VCO!
This scrub is registered on POM.
So it is safe :)
check it here

This is the up side of this jar
Netto 100 g! :p 

 This is the back side

Ingredients : 
Lavender (Lavandula angustifolia) extract, Petrolum, Milk Protein (Lactis proteinum), Oriza Sativa Bran Extract, Aquades, Coconut (Cocos nucifera) oil, Lavender Liquid B Olive (Olea europaea) oil, Methylparaben, Propylparaben.

Open the cap please! :p
After you open the cap, there is a plastic shield to keep the scrub stay there and not leaking out.
The scrub color is a lil bit purplish. Just a VERY lil bit. :D and the scent is AWESOME! GREAT! LOVE IT!!! #ignoreit lol
 The consistency is quite dense. Look at the picture below. See? :D
It has not much scrub as purbasari scrub has.


Is it great for scrubbing?
YES. BIG YES!
It does GREAT without hurt you with the scrub. Need a proof? Here. Sorry if it is a lil bit gross T_T
FYI, the pict below is MY HAND. T_T I have a super hairy hand! Errr.. Not only hand but also super hairy LEG. T_T Okay then. Since i am so afraid to do shave or wax, let it grow let it grow *singing* :p


TARAAAA~

How? What is your opinion? :D
After that, i feel the moist effect from VCO :)
What a great product (for me) *dance*

Conclusion : 
+ It is a GREAT product. 
+ Do the job WELL. lol
+ Smells good!! LAVENDER and GREEN TEA! Fyi i don't like the milk. it just have a strange smell
- Pricey. i got IDR12.000 for 100 g when i got Purbasari IDR13.500 for 250 g!!!
- Hard to find here, Surabaya. So far i never see this here. >.< I bought this at Bali.

That's all. I'm sorry if you found a lot of mistakes T_T

Happy Sunday,
Have a nice day
and
GOD bless!! <3

Super love,

post signature

post signature


Feb 21, 2013

Purbasari Lulur Mandi Putih

Hello dear~ 
How are you?
Siapa yang suka luluran atau scrubbing? *angkat tangan*
Sejak belum tau cantik-cantikan seperti sekarang, aku dan adik laki-lakiku dari dulu suka beli scrub-scrub di swalayan. :p Yang paling suka scrub adik lakiku itu. Seriously. *peace bro!*

Kali ini yang mau aku 'pamer' adalah lulur terkenal di Indonesia raya ini. Lulur mandi Purbasari :)
This is it. My Purbasari Lulur Mandi Putih :D


Keterangannya~

Ingredients (Sorry blur >.<)

Ingredients: 
Aquademin, Polyethylene, Stearic acid, Glycerine, mineral Oil, Cetyl Alcohol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Extract, Morus Alba Leaf Extract, Glyceryl Monostearate, Triethanolamine, Carbomer, Lanolin Anhydrous, Dimethicone, Perfume, CI 77891 (Titanium Dioxide), Metylparaben, Propylparaben, Tetrasodium EDTA, Allantoin, Butyl Paraben.

Made in Indonesia~ ^_^


So sorry ngga ada foto colek-coleknya karena aku inget belum bikin review produk ini setelah isi di jar habis T_T So sooorrryyy >.<
Jadi aku gambarkan dengan kata2 aja yah :p
Lulurnya berbentuk lotion yang agak kental tapi tidak sekental body lotion, bewarna putih dan memiliki banyak sekali butiran scrub yang kecil-kecil. 
Memiliki bau yang menyengat. Untuk yang ngga suka bau yang tajam, jelas ini bukan untuk anda :)
Isinya banyak ya. Sekitar 250 ml kalau ngga salah (label di tutup sudah raib kena air T_T ). Jadi lulur ini bakal awet ada di deretan produk toiletries kalian :p

My likes :
+ Isinya banyak banget
+ Setelah dipakai tidak bikin kulit kering
+ Wangi
+ Very cheap for 250 ml. Around IDR13000. -> US$1.3??? ^^ Murah tapi ngga murahan :)

My dislikes : 
- Scrubnya terlalu banyak dan bikin kulit perih kalau digosok terlalu keras dan lama
- Baunya tajam (but it's not a big problem for me. imho)
- Ngga merasakan efek whitennya


Repurchase?
Nope. I already have another body scrub when i went to bali and want to try another scrub :D Review soon!


See ya
and
God bless!!! ^^

Hug and kisses,
post signature
post signature